23/05
2016

Безлімітний Денний Інтернет-пакет лише за $10,00 на добу у Європі

Шановні абоненти!

Спеціально до літнього сезону відпусток ми підготували для Вас надзвичайно вигідну пропозицію: безлімітний Денний Інтернет-пакет за $10,00 на добу у Європі!

Безлімітний Денний Інтернет-пакет для пакетів ТревелСім Онлайн доступний для замовлення у наступних країнах:

Австрія, Бельгія, Болгарія, Ватикан, Велика Британія, Гібралтар, Греція, Данія, Естонія, Ірландія, Ісландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Ліхтенштейн, Литва, Люксембург, Мальта, Монако, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Сан-Марино, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Швеція.

Активація Пакету: *146*941*11#

Вартість Пакету: $10,00 на добу

Обов’язкове налаштування точки доступу:
Параметр: Значення:
APN / Точка доступу: apn

Інтервал тарифікації - 100 Kb.

Як це працює?

1. Вартість безлімітного Денного Інтернет-пакету одразу в повному обсязі знімається з балансу Вашої ТревелСімки і не може бути повернена, навіть якщо Ви зробили запит на Активацію Послуги в країні, в якій послуга не надається! Будь ласка, будьте уважні!

2. Безлімітний Денний Інтернет-пакет діє 24 години з моменту активації, для замовлення доступний протягом 30 днів. Кожного наступного дня пакет необхідно активувати знову, з рахунку списується вартість пакету. Якщо наступного дня Ви не активуєте пакет - вартість не списується.

3. Безлімітний Денний Інтернет-пакет неможливо деактивувати або змінити на інший до закінчення терміну дії пакету (1 день).

Додаткова інформація.

Оператор TravelSiM залишає за собою право змінювати швидкість доступу в Інтернет і/або обмежувати використання трафіку в наступних випадках:

1. Якщо надмірне використання Інтернет-пакету викликає погіршення якості сервісу для інших абонентів або викликає недопустиме навантаження на мережу.

2. При досягненні обсягу близького до 500 Mb добового трафіку.

3. Якщо відбувається нецільове використання Інтернет-пакету та в інших аналогічних випадках.

Замовити ТревелСімку з підбором гарного номеру або поповнення на номер, Ви можете через наш новий зручний сервіс ТревелШоп.


Бажаємо приємної подорожі, залишаємось завжди на зв'язку!
ТревелСіМ Україна.

Цілодобова служба підтримки: +38 (044) 225-8008

Цей сайт розміщується за межами України. На сайті вказані тарифи естонського мобільного оператора.