23/02
2016

Вигідні тарифи ТревелСіМ на дзвінки, Інтернет та смс у 208 країнах!

Шановні абоненти!

ТревелСімка - карта вигідного роумінгу, працює у 208 країнах, має єдині тарифи на вихідні дзвінки, незалежно від напрямку (дзвінки на будь-які українські або закордонні номери), без абонплати та плати за з'єднання.

Безкоштовні вхідні дзвінки, вихідні від $0,25, смс від $0,10, GPRS від $0,05/Mb.

Спеціальні додаткові послуги дозволяють спілкуватися з ТревелСіМ максимально вигідно та зручно:

- Пакетні ЄвроДзвінки або Я люблю Україну, Пакетний GPRS-Інтернет - радимо активувати для приємного спілкування у затишних романтичних мандрівках Європою.

- Безкоштовні дзвінки зі Skype та Viber на ТревелСімку, Пакетні СМС - будуть доречні для додаткової економії на дзвінках та СМС в активних подорожах по США, Китаю з ТревелСімкою GSM-1900.

- ТревелТариф, Збереження українського номеру - зручні послуги для екзотичних подорожей, наприклад у Танзанію (о. Занзібар), Шрі-Ланку, Індію, Ізраїль, Малайзію, Таїланд, ОАЕ.

Придбати ТревелСімку з підбором гарного номеру або поповнення на номер, Ви можете через наш новий зручний сервіс ТревелШоп.

При замовленні старт-пакетів з нашого сайту - подарунки на вибір: пакет GSM-1900 або ТревелСіМ Онлайн (на балансі $1) / або повернення вартості сім-карти на баланс + аксесуар для сім-карт.

Цілодобова служба підтримки: +38 (044) 225-8008


Бажаємо приємної подорожі, залишаємось завжди на зв'язку!
ТревелСіМ Україна.

Цей сайт розміщується за межами України. На сайті вказані тарифи естонського мобільного оператора.