Новини

30/09
2008
Послуга роумінгу TravelSiM
Влітку цього року послуга роумінгу TravelSiM стала доступна у всіх областях України. У Києві продукцію TravelSiM можна придбати в більш, ніж в 250 туркомпаніях і магазинах.
28/09
2008
Обмежена пропозиція старт-пакетів «Еліт+»
Стартові пакети TravelSiM «Еліт+» пропонуються на особливих та цікавих умовах. Нова ціна на зазначений старт-пакет, що містить ТревелСіМку з початковим балансом $200, складає лише 999 гривень! Нагадаємо, що в категорію СП «Еліт+» попадають дуже популярні номери, наприклад 972-7979 або 972-9000, тощо. Рідкістю таких номерів в серії і обумовлюється обмеженість даної пропозиції. Нагадаємо, що згадані старт-пакети можна замовити з безкоштовною доставкою на власну адресу або на адресу Вашої турфірми.
11/09
2008
TravelSiM Україна було нагороджено дипломом на виставці TIR 2008.
TravelSiM Україна було нагороджено дипломом на 4 Міжнародному салоні вантажних та комерційних автомобілів TIR 2008 за унікальну пропозицію в галузі міжнародних дзвінків, представлену на автосалоні.
01/09
2008
Mobile Miles
Як це працює? Все, що необхідно для накопичення миль – це зареєструватися на спеціальній сторінці. В разі, коли Ви вже є учасником наведених бонусних програм, просто додайте свої номери TravelSiM до свого облікового рахунку. Для цього необхідно вказати номер клубної карти, прізвище та телефонний номер TravelSiM. Зважте, за реєстрацію в програмі Ви одержуєте одразу 100 миль! Програма накопичення бонусних миль "Mobile Miles" надається компанією "Travelling Connect" та дозволяє накопичувати бонусні милі в різноманітних програмах лояльності. Зокрема, приймати участь можна в програмах "Lufthansa", "AirFrance/KLM", "Brussels Airlines", "Hilton HHonors", "Marriott Rewards", тощо. Для українських користувачів TravelSiM найзручнішою буде участь: у програмі "Міжнародних Авіаліній України" - "Панорама Клуб" або у програмі "АероСвіту" - "Меридіан". Більш детальну інформацію щодо спільної програми можна дізнатися на сторінках "Mobile Miles". Як зареєструватися? Перейдіть на стартову сторінку "Mobile Miles". Оберіть програму лояльності, учасником якої Ви є. Увага! Один номер ТревелСіМ можна зареєструвати лише в одній програмі. Заповніть анкету, вкажіть номер клубної картки, прізвище, номер ТревелСіМ та адресу електронної пошти. Незабаром на Вашу електронну адресу надійде повідомлення про реєстрацію.
25/07
2008
TravelSiM стала доступна у всіх областях України
Влітку цього року послуга роумінгу TravelSiM стала доступна у всіх областях України. У Києві продукцію TravelSiM можна придбати в більш, ніж в 250 туркомпаніях і магазинах.
20/07
2008
Завершено впровадження передпаченного швидкісного мобільного доступу до Інтернет - GPRS-Internet
Завершено впровадження передпаченного швидкісного мобільного доступу до Інтернет - GPRS-Internet. Послугу активовано для всіх абонентів ТревелСіМ Україна. Наразі послуга доступна не у всіх мережах/країнах. Параметри та перелік сумісних мереж радимо з ясовувати безпосередньо перед поїздками.
07/07
2008
Зниження цін.
Компанія «TravelSiM Україна» повідомляє про липневе зниження цін на коди та картки поповнення послуги передплаченого роумінгу TravelSiM. В результаті поповнення, наприклад, на $10 коштуватиме 50 грн. (зменшення ціни на 7%), поповнення на $100 відтепер коштуватиме 500 грн. (зменшення на 3%). Ціни на інші номінали також знижено. Картки поповнення з новими цінниками почали з’являтися на початку липня, а картки зі старими цінами будуть вилучатися з точок продажу. Рішення про зниження цін на продукцію TravelSiM було підкріплено оголошенням нового курсового коридору НБУ. Одночасно з тим, найбільші українські оператори мобільного зв’язку пропонують роумінг-тарифи у гривнях. З початку року ці тарифи не змінювалися, що в перерахунку на іноземну валюту виявилося певним збільшенням тарифів на роумінг, тобто ціна роумінг-хвилини у доларах дещо зросла.
01/07
2008
Оператор послуги «TravelSiM» повідомляє про виключення В єтнаму із списку країн, в яких можна користуватися роумніговими картками
Оператор послуги «TravelSiM» повідомляє про виключення В єтнаму із списку країн, в яких можна користуватися роумніговими картками. Не виключено, що в майбутньому партнерські стосунки з в єтнамськими операторами будуть відновлені.