Новини

03/06
2008
Серед українських мереж-партнерів сталися зміни
Серед українських мереж-партнерів сталися зміни. Для реєстації ТревелСІМ-карт в Україні з метою перевірки та поповнення балансу необхідно обрати мережу Life (інші назви Astelit, Ukr-06 або 255-06) або UMC (MTS-UKR або 255-01) в ручному режимі.
10/04
2008
Вступають в дію нові тарифи.
Вступають в дію нові тарифи. Відтепер послуга працює у 152 країнах, а безкоштовні вхідні надаються у 54 країнах, в т.ч. в Україні! Загалом змінено тарифи більш, ніж у 60 країнах. Додатково в близько 50 екзотичних країнах встановлено спеціальну ціну на СМС ($0.59). А ще надана можливість недорогої ($0.35) відправки СМС з усіх країн за допомогою TravelSiM-меню (так звані USSD-SMS).
07/03
2008
Увага! Серед українських мереж-партнерів сталися зміни.
Увага! Серед українських мереж-партнерів сталися зміни. З цього дня реєстація сім-карт ТревелСІМ в мережах KyivStar, UMC та GT стає неможливою. Для реєстації ТревелСІМ-карт в Україні з метою перевірки та поповнення балансу необхідно обрати мережу Life (інші назви Astelit, Ukr-06 або 255-06) в ручному режимі.
04/01
2008
Відкрито доступ до доцільної додаткової послуги "Мобільний Перекладач"
Відтепер українські користувачі послуги передплаченого роумінгу ТревелСІМ можуть одержати допомогу в закордонних поїздках щодо перекладу з англійської мови. Коли необхідно з’ясувати маршрут у водія таксі, проконсультуватися щодо стану здоров’я в лікарні або дізнатися про особливості меню в ресторані більше тисячі професійних перекладачів допоможуть перекласти розмови абонентів ТревелСІМ з їхніми безпосередніми співрозмовниками на будь-які теми: побут, бізнес, медицина, тощо. Переклади можливі з англійської на одну з 157 мов Світу, в т.ч. українську та російську та у зворотному порядку. Послуга доступна цілодобово, без вихідних та святкових днів. Користування послугою відбувається за спеціальним екстра-тарифом $1.69 за хвилину обслуговування. Це дійсно революційна та доречна послуга у закордонній подорожі. Як це працює? Для доступу до послуги Мобільного Перекладу просто наберіть з номеру ТревелСІМ +372991 або *146*00372991# Після цього Ви отримаєте вхідний дзвінок (як зазвичай при вихідних дзвінках у ТревелСІМ). Після відповіді оператора на Ваш виклик вкажіть на яку саме мову буде необхідний переклад. Вас переключать на безпосереднього перекладача обраної Вами мови. З цього моменту Ви можете повідомити перекладачу необхідні до перекладу фрази або питання, далі передаєте трубку Вашому співрозмовнику і перекладач передасть Ваші фрази обраною мовою, вислухає відповідь співрозмовника та після повернення Вам трубки перекладе її Вам. В такому режимі Ви можете спілкуватися доти, доки Вам це буде необхідно. Після розмови Ви можете подякувати перекладачеві та просто повісити трубку. Що ще необхідно знати про послугу Мобільного Перекладу: Щомісячні платежі – відсутні. Відсутня необхідність активації послуги – вона доступна всім абонентам. Відсутні мінімальні платежі – сплачуються лише дзвінки на номер послуги. З’єднання з перекладачем відбуваються за секунди. Наразі в парі мов одна з них має бути обов’язково англійською. Тобто переклади, наприклад, з німецької на італійську не надаються. Таким чином для людини, яка знає лише одну мову переклад можливий лише на/з англійську мову, чого, втім, цілком достатньо для спілкування у переважній більшості світових курортів або для ведення ділових переговорів. В разі знання англійської мови людина може скористатися перекладом на/з велику кількість мов, зокрема, поза туристичними маршрутами. Екстра-тариф $1.69 завжди додається до вартості вихідного дзвінка у відповідній країні перебування.
11/10
2007
Міжнародний туристичний салон ''Україна 2007''
На Міжнародному туристичному салоні "Україна 2007" можна ознайомитися з послугою ТревелСІМ. Участь у виставці було відзначено Дипломом за високу якість послуг.
01/06
2007
Відтепер ТревелСІМ працює у 140 країнах
Відтепер ТревелСІМ працює у 140 країнах, причому вже у 51 країні вхідні - безкоштовні. Зокрема, у Швейцарії та новачку нашого списку - В єтнамі !
28/03
2007
На виставці UITT-2007 можна ознайомитися з послугою ТревелСІМ.
На виставці UITT-2007 можна ознайомитися з послугою ТревелСІМ.
20/03
2007
Відтепер вхідні дзвінки у Польщі та Італії - безкоштовні!
Відтепер вхідні дзвінки у Польщі та Італії - безкоштовні! Крім цього, дещо знижено тарифи на вихідні дзвінки в Австрії та Італії. Також дешевшими стають вихідні та вхідні дзвінки у Білорусі.